Google İnbox Nedir ?

Unknown | 05:28 | 0 yorum

Googel birkaç gün önce İnbox isminde bir hizmetini duyurdu ancak kimse daha bu hizmetin ne olduğunu bilmiyor. Yayılması biraz zaman alsın diyemidir yoksa insanları meraklandırıp herkesin dikkatini çekelim diye pazarlama stratejisimidir bilinmez ama sisteme sadece 2 giriş yolu var.

 İlk yol Google'dan davetiye istemek:
Bu Yazımızda Nasıl İsteyeceğinizi Görebilirsiniz:Google'dan davetiye almak.

İkinci yol ise İnbox kullanan bir arkadaşınızdan davetiye istemek ki bu şu an neredeyse imkansız çünkü çoğu kişinin haberi bile yok.
Bir kişi sadece 3 kişiyi davet edebiliyor o yüzden davetiyeleri yollarken dikkatli olmanızda fayda var.

Peki Nedir Bu İnbox ?

Sloganları :Sizin için çalışan gelen kutusu.
 Size Google'ın yayınladığı full metni vermeden önce kısaca özetini diyeyim bir nevi tüm google servislerini bir servis haline getirmek. Yani Gmaili, Google+ ı',Yada Google Play'deki Satın alma işlemlerinizi bir yerden görebileceğiniz bir uygulama. Amazon yada ebay'dan verilen şiparişleri takip etme uçak ayarlama ve daha fazlası .Ne kadar kullanışlı değil mi ?Şahsen Google'ın Davet etmesini heyecanla bekliyorum çünkü Gmail in Android uygulamasından pek memnun değilim umarım bu farklı olur.Ancak Gmail İOS uygulaması gerçekten harika.

Google İnbox Hakkında Daha Fazla Bilgi:

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 yorum